LEGO SERIOUS PLAY®: Jugant de debò en el teu negoci

Taller introductori, durant 1h aprofitarem la potència de comunicació de LEGO® SERIOUS PLAY® i practicar amb diversos exercicis per veure la seva aplicació en diversos aspectes de l'empresa.
ptr

LEGO® SERIOUS PLAY® és una metodologia que millora la comunicació entre equips i una poderosa eina de problem-solving enfocada a crear solucions Innovadores i millorar el rendiment de les empreses.
Gràcies a la facilitació d’una sèrie de tècniques, i mitjançant la comunicació amb metàfores, es treballen reptes de manera grupal, amb la participació de tots els integrants, garantint solucions diferents i consensuades.

En aquest taller introductori, durant 1h aprofitarem la potència de comunicació de LEGO® SERIOUS PLAY® i practicar amb diversos exercicis per veure la seva aplicació en diversos aspectes de l’empresa.

Taller facilitat per:
Enrique Conches Correa
Lego Certified Facilitator

Dejar un comentario

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.