Com trobar inversors privats per al meu projecte?

Meetup per resoldre les dubtes i entendre les claus per emprenedors que necessiten inversió inicial (ealy stage) per la seva Startup
sharon-mccutcheon-rItGZ4vquWk-unsplash

Meetup per resoldre les dubtes i entendre les claus per emprenedors que necessiten inversió inicial (ealy stage) per la seva Startup.

Trobar finançament per a una empresa és una de les principals preocupacions dels emprenedors quan comencen un nou projecte empresarial. Per això, si vols fundar una nova startup i vols trobar inversors en aquest meetup un dels millors experts en inversió privada et proporcionarà les claus per a aconseguir una injecció de capital. 

Presentat per Mario Brassesco, Investment Associate en Encomenda Smart Capital.
Encomenda ha estat treballant dins la indústria de les startup per més de 20 anys, llançant empreses pròpies i invertint com a business angels en més de 100 projectes.

=====================
Agenda de la sessió:
-19:15h Mario Brassesco
«LES CLAUS PER EMPRENEDORS QUE BUSQUEN INVERSIÓ»
-19:40h Debat participatiu format Fishbowl
-20:00h Networking

=====================
L’esdeveniment és gratuït, places limitades. Reserva la teva plaça ara.

Dejar un comentario

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.