Openvino: Un nou paradigma. Digitalització i tecnología 4.0 aplicats a un celler

La transparència és un valor clau per construir negocis sostenibles, ètics i rendibles, i és una eina important per a les petites empreses.
L’objectiu de The OpenVino Project és crear el primer celler transparent, de codi obert i una criptomoneda recolzada per vi, exposant al mon les tècniques i pràctiques de negoci de Costaflores.

OpenVino és una col·lecció experimental de paquets de software de codi obert, processos comercials i dissenys, actualment en construcció per un equip global de idealistes.

Openvino no és una empresa, i no està desenvolupant productes per comercialitzar en el futur. Encara que la primera implementació de Openvino se està construint per el celler boutique Costaflores a Mendoza, Argentina, l’equip espera que els seus experiments siguin adoptats i modificats lliurement por altres cellers i empreses.

Presentat per en Mike Barrow, ideòleg i impulsor de la iniciativa The Openvino Project, propietari del celler Costaflores a Mendoza (Argentina) i expert en Tecnologies de la Informació.

https://youtu.be/344FXjeYpvU?t=705

Dejar un comentario

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.