MEETUP-ONLINE: Com implementar el teletreball amb èxit Miquel A. Mora

La Generalitat recomana el teletreball per evitar contagis de coronavirus.

Una observació important sobre la recomanació anterior és com cal adaptar el vostre procés i eines per reflectir la situació en què us trobeu.

T’oferim gratuïtament una trobada virtual amb experts de teletreball amb més de 15 anys fent teletreball i consultoria. El dimecres vinent ens donaran consells, recomanacions, respostes a les teves preguntes i algunes lliçons que han après amb equips distribuïts geogràficament al llarg dels anys.

*Les millors pràctiques*
Coneix les particularitats, les implicacions d’equips distribuïts basats en exemples reals.
Els equips amb membres fent teletreball experimenten reptes de comunicació més grans, causats per la distància. Ho podràs solucionar.
Independentment de la mida, els equips amb teletreballadors/es realitzen les seves taques diàries a més de reunions de coordinació i moltes altres pràctiques, però la forma de fer-ho varia, cal adaptar les seves pràctiques per reflectir aquesta realitat i adoptar eines que donin suport a equips distribuïts.

*Les eines de col·laboració*
De la mateixa manera, les eines que utilitzen per fer-ho també han de reflectir la situació en què es troben. Quan el vostre equip tingui membres distribuïts d’alguna manera o quan interactueu amb les parts interessades, necessiteu suport per a una col·laboració distribuïda. Inclou la funcionalitat, com ara el xat en línia, l’audioconferència, la videoconferència i el programari de transmissió web.

Oriol Rius.

Consultor Industrial IoT (més de 20 anys d’experiència en Indústria 4.0)Assessor acreditat programes d’ACCIÓ – RIS3CAT – àrea: Tecnologia at ACCIÓ (Generalitat de Catalunya)
Expert en Cloud Computing, Ciberseguretat o Internet of Things (IoT)
Formador entre altres especialitats d’Equips sense oficina i treball a distància, lideratge, innovació i transformació digital

Home


https://www.linkedin.com/in/oriolrius/

💪 Daniel Aguayo
CTO. Divulgador d’Efectivitat Personal.Expert i trainer en metodologies de gestió del treball GTD i productivitat personal
https://www.linkedin.com/in/daniaguayo/

Dejar un comentario

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.