Startup Weekend. D’una idea a validació de negoci en tres dies

En aquesta sessió online us volem apropar els detalls d’un Startup Weekend una dinàmica en què es pretén validar una idea i desenvolupar-la en equip durant divendres, dissabte i diumenge.

Aquesta sessió online està pensada per a emprenedors, responsables d’innovació, tècnics, product mànagers, experts en màrqueting o vendes… i tots/es els/les professionals interessats/des a aprendre a testejar idees de negoci de manera exitosa amb tècniques de ràpid experimentation.

________________

👉 Agenda de la sessió:
· Documentació d’idea de negoci
· Creació MVP
· Tècniques de rapid experimentation
· Funcionament d’un Startup weekend
· Generació Equips
· Validació idea de negoci
· Preparació Pitch Decks
· Presentació Select Talent Weekend*

*Tandenn i Neapolis ús portaren el Select Talent Weekend (6-7-8 novembre), un esdeveniment que es porta a terme durant un cap de setmana amb emprenedors que vulguin **cofundar la seva pròpia startup** en l’àmbit de la salut i el benestar (e-health).

Dejar un comentario

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.